Τρόποι αποστολής - πληρωμής

Τρόποι αποστολής:

 • courier
 • για ογκώδη προϊόντα η αποστολή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως

Τρόποι πληρωμής:

 • PayPal

  Η Paypal έχει αναλάβει τη διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν πραγματοποιεί αυτόματη χρέωση του ποσού της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας, πραγματοποιείται και η χρέωση.
  Τα στοιχεία της κάρτας σας περνούν σε ασφαλή σελίδα της τράπεζας. Η Paypal ως πιστοποιητικό ασφαλείας χρησιμοποιεί την τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128 bit. Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128 bit. Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL, θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και μετά θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα https://. Ο υπολογιστής σας μέσω κρυπτογράφησης SSL, στέλνει το αίτημά του στο server της τράπεζας. Ο server στέλνει πίσω στον υπολογιστή σας το πιστοποιητικό ασφαλείας, την επιβεβαίωση της επίσκεψής σας στη σωστή σελίδα και το δημόσιο κλειδί σας. Στη συνέχεια, ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το δημόσιο κλειδί ώστε να κρυπτογραφήσει απόρρητες πληροφορίες (π.χ. αριθμό κάρτας) και τις αποστέλλει στο server που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του κλειδί για να τις αποκρυπτογραφήσει.

  Αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω Paypal, μεταφέρεστε σε σελίδα του συγκεκριμένου οργανισμού, ο οποίος κάνει χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε. Το πρωτόκολλο αυτό κωδικοποιεί όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται στον κυβερνοχώρο, με δυνατότητα κωδικοποίησης 128 bit. Σε περίπτωση που δε θέλετε να στείλετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του internet, τότε μπορείτε να εισαγάγετε εναλλακτικά προπληρωμένη κάρτα ή να επιλέξετε μετρητά (αντικαταβολή).

 • Αντικαταβολή

  Επιλέγετε στη φόρμα παραγγελίας «Αντικαταβολή». Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε το κόστος με την παραλαβή της παραγγελίας σας.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  ALPHA BANK: 906002002000545 - IBAN: GR75 0140 9060 9060 0200 2000 545